#1. Εξαφανίζουμε “μαγικά” τους κύκλους

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει μαγικό ραβδάκι για να εξαφανιστούν οι κύκλοι και οι “σακούλες” από τα μάτια. Όμως, υπάρχει ο πάγος και το ακόμα καλύτερο από αυτό είναι ότι υπάρχει το concealer. Οπότε, τυλίξτε σε μία πετσέτα λίγο πάγο και κρατήστε τη κάτω από κάθε μάτι για 5 λεπτά. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τα χέρια σας σαν να ταμπονάρετε απαλά την περιοχή κάτω από το μάτι.

Αφήστε την επιδερμίδα να ηρεμήσει για ένα λεπτό και στη συνέχεια εφαρμόστε ένα concealer που θα δώσει φως στα μάτια σας. Απλώστε το μέχρι και αυτό το σημείο που είναι ακριβώς κάτω από τους κύκλους για να δημιουργήσετε μία πιο φλατ αίσθηση.

#2. Προσέχουμε την εφαρμογή του foundation

Καλό είναι να προετοιμάζουμε την επιδερμίδα μας να το δεχτεί, εφαρμόζοντας προηγουμένως ένα toner ή ένα serum. Μετά από αυτή τη διαδικασία έρχεται η σειρά του foundation, το οποίο απλώνουμε με μικρές κυκλικές κινήσεις στη Ζώνη-Τ, στο μέτωπο και στα μάγουλα.

Είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε το λαιμό μας γιατί τότε δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα φαίνεται η διαχωριστική γραμμή προσώπου-λαιμού. Φροντίζουμε λοιπόν να κάνουμε ένα πέρασμα και από το σαγόνι και προς τα κάτω για να είναι ωραίο το “σβήσιμο”.

Πηγή: https://jenny.gr/omorfia/makigiaz/373471/pos-na-deihnei-derma-sas-apsegadiasto